Girl4ever! csajos oldal.:)
Minden lánynak itt a helye.!;)

MENÜ

Tanulás.:

Mint tudjuk,igen fontos a tanulás,hogy sokat tudjunk az életben és bölcsen menjünk az utunkon tovább.Ezért van az iskola és a tanulságok,hogy megtanuljuk kezelni az élet örömeit,fájdalmait,a jót, a rosszat..:)Ezért van néhány ötletünk a sulihoz,hogy hogyan figyelj oda a sulira és,hogyan teldd örömödet a tanulásban.;)

Először is! Tudnod kell,hogyan oszd be a napi 24 órádat,hogy teljesen friss és kipihent legyél és mindenre maradjon időd!

 

 

Tervezz tudatosan!

1.Minden hétvégén tervezd meg,hogy milyen feladatok várnak rád a héten,mit fogsz felvenni,hogyan fogsz sminkelni..stb.Gondold végig,mit szeretnél tenni és mi minden fér bele az idődbe! Így biztosan könnyebben megy majd minden a héten.:)És ne feledd,ne halogass el semmit!

 

2.Feküdj le korábban!

Azt ajánljuk,mindenképpen feküdj le korábban,mert így biztosan másnap kipihent leszel és friss.A suliban is könnyebben tudsz majd figyelni (vagy a munkában).Próbáld ki! Ez egyáltalán nem ciki.Sőt! Tök menő,hogy ha te egész nap friss vagy és lazulni is könnyebben tudsz!:DD

 

3.Ébredj zenére!

Reggelente,mikor felkelsz,tudjuk,nehéz kipászkálódni az ágyból.Ébredj zenére! Ahogy felkelsz kapcsold be a rádiót,vagy valami zenecsatornát a TV-ben,vagy a telódon nyomj be valamit! Hidd el,sokkal könnyebb lesz elkészülni,hiszen mennek a jó zenék és ettől tuti friss leszel!!

 

 

Suli tippek:

Tudjuk,nem túl népszerű ez a duma,de szerintünk a suli a tanulásra való,így hát próbálj meg odafigyelni az órákon! Igen..elég uncsi,de jobbak lesznek a sulis eredményeid is! Ez nem ciki,ez menő!! Ha már mi is mondjuk,megéri elhinni!!:)

Ha hazajössz a suliból,ne az legyen az első,hogy leülsz facebookozni meg MSN-ezni,hanem írd meg a leckédet és ne halogasd el!! Majd ha kész vagy minden leckével,utána pakolj be a másnapi órarend szerint holnapra és utána jöhet a lazítás,a gépezés! Így nem kell aggódnod,hogy nincs kész valami.:)

Feküdj le korábban!! ezt már mondtuk!!!!:P

Ne járj olyan sok szakkörre!! Annyi szakköre járj,amnnyi belefér az idődbe!! Hidd el,így is sokkal kipihentebb leszel!!

 

 

Pusziii:szerkiik.♥

 

Hírek

  • A téli hideg kiszárít.
    2012-01-28 14:32:35

    Ugye,ismerős téma?:) Biztosan,mert általában télen a hidegtől kifakul a bőrünk,szárazabb lesz,és többet viszket és piros.Szerintünk a legjobb amit tehetsz,hogy mindennap használj kézkrémet és testápolót,valamint mindenképpen ülj bele egy kád meleg vízbe,vagy áljj be a zuhany alá!Fontos,hogy megvédd a bőröd,hiszen a fiúk is bírják a sima és ápolt bőrt.!:)

    Üdv:szerkik.♥

Szavazás

Szépség vagy tanulás??
Szépség,az biztos.!♥
A tanulás fontosabb! I ♥ tanulás.!:)
Asztali nézet